Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, οι ψηλές μπότες και τα κατακόκκινα πέδιλα είναι «φετίχ» για άνδρες και γυναίκες. Όταν όμως είναι σχεδιασμένα από τον περίφημο Jimmy Choo, τότε είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Όμως ο τρομερός σχεδιαστής δεν μένει να απολαμβάνει τις δάφνες του, προχωρά κάθε φορά σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες όπως αυτή την με τον οίκο Μugler.

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές των δύο brands, Casey Cadwallader (Mugler) και Sandra Choi (Jimmy Choo), δημιούργησαν από κοινού μια capsule συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας, που εμπνέεται από κλασικά σχέδια, όπως τα κορμάκια Spiral και Illusion, που θα κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν μοναδικά σέξι.

Τόσο ο Mugler όσο και ο Jimmy Choo εμπνέονται από τη δύναμη. Βλέπουν τις γυναίκες ισχυρές, εντυπωσιακές και δυναμικές, βάζοντας τες στο επίκεντρο κάθε εικόνας: είναι οι πρωταγωνίστριες.

«Ένα παπούτσι έχει την ικανότητα να ολοκληρώσει ένα look και να καθορίσει το χαρακτήρα του. Είχα ανέκαθεν συνδεδεμένη στο μυαλό μου τη Jimmy Choo με μία ισορροπία ανάμεσα στη γλυπτική και τις καμπύλες» είπε η σχεδιάστρια της Mugler που μαζί με τον Jimmy Choo, αποτελούν δύο προοδευτικούς και αισθησιακούς οίκους που έχουν φορεθεί από δυναμικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες.

Η συλλογή επικεντρώνεται στις αποχρώσεις του μαύρου, του nude, του ασημί και του χρυσού. Αίσθηση όμως προκαλεί η τολμηρή επιλογή του φλούο κίτρινου.

Δετά σανδάλια με κορδόνια που φτάνουν μέχρι το γόνατο, μπότες-κάλτσες με μυτερή μύτη μέχρι το ύψος του μηρού, όπως και ankle booties με λεπτό τακούνι συνθέτουν μία συλλογή που πρόκειται να λάμψει στα dancefloor και το κόκκινο χαλί.

Κι αν ομολογουμένως αυτές οι «κούκλες» είναι λίγο πάνω από το budget μας… δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις χαζεύουμε!!!