Μια διαφορετική πρόταση για αυτό το σκ το βιβλίο του διάσημου Gary Vaynerchuk, γνωστός ως Gary Vee, για όλους όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρήση ή θέλουν απλά να είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου.

Μέσα από 22 κεφάλαια με πολλές ερωτοαπαντήσεις ο επιχειρηματίας Gary Vee συμβουλεύει και μοιράζεται τις γνώσεις του σχετικά με τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και όχι μόνο. Ερωτήσεις σχετικά με τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, το μάρκετινγκ, το branding και πολλά άλλα θέματα, βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τα μάτια ενός επιτυχημένου επιχειρηματία.

Πρακτικές συμβουλές σχετικά με θέματα όπως η ηγεσία, η εταιρική κουλτούρα, η οικοδόμηση μιας επιχείρησης, η δύναμη της ευγνωμοσύνης, η κληρονομιά, η παροχή αξίας για τους πελάτες, οι διαφημίσεις στο Facebook και στο Instagram, το μέλλον των κοινωνικών μέσων, η αυτοπεποίθηση και η σωστή ανατροφή των παιδιών, δίνονται μέσα από μία διαφορετική ματιά.

Αποφάσεις κοινής λογικής που δεν παίρνονται λόγω ανθρώπων που απλά αρνούνται να προχωρήσουν και να δουν το μέλλον, και πως αυτές επηρεάζουν τις ζωές άλλων δίνονται μέσα από ρεαλιστικά καθημερινά παραδείγματα.

«Μην προσπαθείς να είσαι τα πάντα για όλους και να είσαι ο καλύτερος σε όλα. Βρες αυτό στο οποίο είσαι καλός και κάνε μόνο αυτό. Ασχολήσου με τους πελάτες που απευθύνονται σε σένα με ουσιαστικό τρόπο, όχι με αυτοματοποιημένα μηνύματα και ανούσιες ενθαρρύνσεις. Αν απλά κάνεις μια δουλειά, τότε δεν αξίζει τον κόπο. Πρέπει να θέλεις να κάνεις αυτό που κάνεις σε βαθύτερο επίπεδο για να κάνεις πραγματικά μια ουσιαστική διαφορά για οποιονδήποτε.» #GaryKnowsHisStuff

Η επιχειρηματικότητα είναι ένας τομέας που εξελίσσεται διαρκώς και πάντα θα υπάρχουν θέματα που θα αποτελούν τροφή για σκέψη. Γι’ αυτό είναι πολύ χρήσιμο να είσαι ενήμερη για τις εξελίξεις και να μπορείς να αξιοποιείς όλα τα σύγχρονα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου.

Απλές και κατανοητές συμβουλές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα. Σίγουρα ένα απαραίτητο ανάγνωσμα για όποιον θέλει να αξιοποίησει στο έπακρο τον ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζούμε!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Key Books.