Οσο μεγαλώνεις βλέπεις κάποιες αλλαγές στο δέρμα σου, άλλες μικρές άλλες μεγαλύτερες, που ίσως σε προβληματίζουν και σε στεναχωρούν. Υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις για να αναστρέψεις για λίγο τα σημάδια της γήρανσης και να αποκτήσεις το δέρμα που ονειρεύεσαι. Ποια είναι αυτά;

Λοιπόν, αρχικά απέφυγε να κάνεις καθαρισμό του προσώπου σου κάθε πρωί.

Αυτό βέβαια συνεπάγεται ότι το προηγούμενο βράδυ έχεις φροντίσει αρκετά την επιδερμίδα σου με τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και με τις απαραίτητες κρέμες και όρους. Έτσι το πρωί μπορείς μόνο να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου και να εφαρμόσεις την κρέμα ημέρας σου (με αντιηλιακό δείκτη προστασίας πάντα) και το μακιγιάζ σου.

Καθάρισε σωστά τη γλώσσα σου

Πολλές από εμάς ξεχνάνε να καθαρίσουν τη γλώσσα τους, αν και η γλώσσα είναι μέρος συσσώρευσης πολλών τοξινών. Βάλε στην καθημερινή σου ρουτίνα, τον καθαρισμό της κάθε πρωί, πριν καν πιεις νερό, και παρατήρησε διαφορές ακόμα και σε τυχόν προβλήματα με το στομάχι σου.

Παντοτινό κόκκινο κραγιόν

Βρες ένα κόκκινο κραγιόν που σου ταιριάζει και μπορείς να βάζεις όλες τις ώρες της ημέρας και μην βγαίνεις από το σπίτι χωρίς αυτό. Μπορείς επίσης να το ταιριάξεις με smoky eyes για ένα αποτέλεσμα που θα τραβάει τα βλέμματα.

Πίνε νερό

Το νερό βοηθάει τον οργανισμό σου να μένει ενυδατωμένος και να αποβάλλει εύκολα τις τοξίνες, οπότε είναι πολύ σημαντικό να πίνεις συχνά νερό.

Εφάρμοσε λίγα σωστά προϊόντα

Αντί να έχεις δέκα κρέμες και ορούς που δεν τις χρησιμοποιείς ποτέ, πάρε λίγα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου και εφάρμοσέ τα καθημερινά. Μερικές φορές βλέπεις καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα σου, με το να εφαρμόζεις λίγα προΐόντα. Το λάδι προσώπου για παράδειγμα είναι ένα προϊόν που κάθε γυναίκα θα πρέπει να εφαρμόζει κάθε βράδυ στο δέρμα της.

Δοκίμασέ τα και δες τη διαφορά στο δέρμα σου! Όλες μας θέλουμε μια νεανική και όμορφη επιδερμίδα, ανεξαρτήτου ηλικίας!