Πώς θα σου φαινόταν αν είχες απεριόριστες δυνατότητες; Αν μπορούσες να κάνεις ότι ονειρεύεσαι και να κατακτήσεις εύκολα τους στόχους σου; Τώρα μπορείς να το κάνεις, ακολουθώντας τις τεχνικές του βιβλίου «Limitless» από τον Jim Kwik, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Πρόκειται για ένα best seller των New York Times, με χιλιάδες αντίτυπα, που θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις τον εγκέφαλό σου και να ζήσεις μια εκπληκτική ζωή. Όλα είναι θέμα σκέψης, και με τη σωστή εκμάθηση μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Το μυστικό έγκειται στο να κατανοήσεις τον τρόπο μάθησης. Μαθαίνοντας καινούργιες τεχνικές στον τρόπο σκέψης και κατανόησης των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να πετύχεις απίστευτα αποτελέσματα.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα μάθεις τρόπους για να απελευθερώσεις τη σκέψη σου. Και για να το πετύχεις αυτό το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να απαλλαγείς και να περιορίσεις τον ψηφιακό καταιγισμό πληροφοριών που δέχεσαι καθημερινά. Έπειτα να περιορίσεις τον ψηφιακό περισπασμό που έχει κυριαρχήσει στη ζωή σου. Με τους συνεχόμενους περισπασμούς που δέχεσαι από το κινητό σου ή από κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, χάνεις σημαντικές στιγμές και μειώνεται η ικανότητα διαχωρισμού των σημαντικών και μη θεμάτων.

Στη συνέχεια, να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από την ψηφιακή άνοια που σου προκαλεί η μείωση χρήσης της μνήμης σου. Όταν αφήνεις την τεχνολογία να επεμβαίνει τόσο δραστικά στη ζωή σου, και να προσπαθεί να αντικαταστήσει την μνήμη σου, τα αποτελέσματα είναι επίφοβα. Τέλος, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσεις την ψηφιακή σκέψη και να μην αφήνεις την τεχνολογία να αντικαταστήσει την κριτική σου σκέψη. Διαβάζοντας συνέχεια στο διαδίκτυο σκέψεις άλλων, χάνεις την ικανότητα να σκεφτείς από μόνη σου και υιοθετείς, πολλές φορές χωρίς να το καταλάβεις, απόψεις τρίτων.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να γυμνάζεις τον εγκέφαλό σου, το όργανο που ελέγχει τα πάντα στη ζωή σου. Όπως χρειάζεσαι ένα υγιές σώμα για να ζήσεις τη ζωή σου με ευεξία έτσι χρειάζεσαι και έναν δραστήριο και ισχυρό εγκέφαλο. Έναν εγκέφαλο που θα βοηθάει να φιλτράρεις όλες τις πληροφορίες που δέχεσαι και να αναπτύσσεις νέες δεξιότητες. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το τώρα για να ξεκινήσεις.

Ο Jim Kwik θα σου μάθει πώς να χρησιμοποιείς το Απεριόριστο Μοντέλο, που θα σε βοηθήσει να υπερβείς τους όποιους περιορισμούς έχεις, καθώς και τις πεποιθήσεις εκείνες που δεν σε αφήνουν να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Επίσης, ακολουθώντας τις τεχνικές αυτές θα μάθεις για τη δύναμη της παρακίνησης και για τις σωστές μεθόδους που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου.

Μην περιμένεις άλλο, πάρε στα χέρια σου το «Limitless». Θα σου αλλάξει τη ζωή!