Ως γνωστόν όλες οι μέρες δεν είναι οι ίδιες, και υπάρχουν φορές που το σώμα σου δεν συνεργάζεται με τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις. Συμβαίνει σ’ όλες μας! Είτε ένα μικρό φούσκωμα, είτε 1-2 κιλάκια παραπάνω στα πιο άβολα σημεία, σε εμποδίζουν να φορέσεις το ρούχο που επιθυμείς.

Υπάρχει ένα στυλ όμως που βολεύει, ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες. Και το καλύτερο, δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι καινούργιο καθώς σίγουρα θα έχεις κάτι ανάλογο στην ντουλάπα σου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Ποιο είναι αυτό το στυλ λοιπόν; Έχει το όνομα της μέδουσας, «jellyfish», και ουσιαστικά είναι κάτι φαρδύ στο πάνω μέρος που συνδυάζεται με κάτι πιο στενό στα πόδια. Το καλό μ’ αυτό το στυλ είναι ότι ταιριάζει σχεδόν σ’ όλους τους σωματότυπους και φυσικά δεν έχει ηλικιακούς περιορισμούς!

Μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμους συνδυασμούς και να φορέσεις κάτω από μία φαρδιά μπλούζα κολάν ή καλτσόν, για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Οι έντονες αντιθέσεις ταιριάζουν πολύ σ’ αυτό το στυλ και προσδίδουν φινέτσα. Τόλμησέ τους!

ena-eukolo-stil-mporeis-na-iothetiseis-7

Αν προτιμάς ένα πιο αθλητικό στυλ, μπορείς να βάλεις ένα φαρδύ φούτερ, με κολάν και αθλητικά κι είσαι έτοιμη! Ακόμα και να το συνδυάσεις με γκέτες για ένα πιο cosy στυλ μέσα στο σπίτι σου.

Σκέψου λοιπόν ανάλογα ρούχα που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου, κάνε νέους συνδυασμούς και φόρεσέ τα διαφορετικά!