Σε μια πόλη που το χιόνι σπάνια μας κάνει την εμφάνιση του και ειδικά σε τέτοια έκταση λογικό είναι σήμερα μικροί και μεγάλοι να έχουν βγει σε δρόμους και μπαλκόνια και να θέλουν να το χαρούν!

Εν μέσω lockdown η σημερινή μέρα είναι μια ευχάριστη ηλιαχτίδα στις ψυχές και στις σκέψεις μας. Μικρές χαρές που μας γεμίζουν όμως τόσο πολύ!

Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία και η διάθεσή σου με μια μικρή αλλαγή του καιρού; Όλα κάτασπρα και χιονισμένα παντού, από τα βουνά μέχρι τη θάλασσα…

Οι σκέψεις ταξιδεύουν και αισθήματα χαράς διαχέονται μέσα μας… Μια χαρά που την εξωτερικεύουμε είτε με πράξεις είτε με λόγια. Τα παιχνίδια στους δρόμους, χιονοπόλεμος πιο συγκεκριμένα, που πολλοί είχαμε να παίξουμε αρκετά χρόνια, μας γυρνάνε πίσω σε άλλες εποχές… Αναμνήσεις άλλων χρόνων που ξανάρχονται στις μνήμες μας… Χιονάνθρωποι έχουν κάνει σήμερα την εμφάνιση τους σε διάφορα σημεία της πόλης…

Ευκαιρία λοιπόν για ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας η σημερινή. Δραστηριότητες στο χιόνι ή απλές βόλτες γύρω από το σπίτι απολαμβάνοντας ένα διαφορετικό αθηναϊκό τοπίο!

Καλό φαγητό παρέα με αγαπημένα ροφήματα συμπληρώνουν το παζλ της σημερινής μέρας. Ίσως και οι πολλές φωτογραφίες και τα βιντεάκια για τα απαραίτητα αναμνηστικά!

Τόσο χιόνι έξω από το σπίτι σου (στην Αθήνα!) είναι αν μη τι άλλο σπάνιο! Γίνε και πάλι παιδί και απόλαυσέ το λοιπόν!