Πετύχαμε την καινούργια τσάντα του Christian Louboutin και απλά ενθουσιαστήκαμε. Μια μικρή τσάντα, η Greekaba, που θα σε μαγέψει με τις τολμηρές γραμμές της.

Αν κι εσύ λατρεύεις τα ταξίδια τότε σίγουρα χρειάζεσαι μια τσάντα ιδανική για πτήσεις, περιηγήσεις και παραλίες. Κατασκευασμένη από κεντημένο ύφασμα, η Greekaba διαθέτει μαγευτικές απεικονίσεις εμπνευσμένες από τα ελληνικά νησιά. Οι χαρακτηριστικές χρυσές αιχμές και οι χάντρες καθιστούν την απόλυτη δήλωση στυλ για όποια γυναίκα την κρατάει στα χέρια της.

Εμπνευσμένη από την αγάπη του σχεδιαστή για τα ταξίδια και τις μακρινές περιπέτειες, η αισθητική της Greekaba αποτελεί έναν φόρο τιμής στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη χειροτεχνία της Μεσογείου. Η συλλογή διαθέτει παιχνιδιάρικες εικονογραφήσεις από τον φίλο του Christian Louboutin, καλλιτέχνη και εικονογράφο, Κωνσταντίνο Κακανιά, που σε ταξιδεύουν σε μια σύγχρονη οδύσσεια στην Αθήνα και τις Κυκλάδες.

Φέτος, ο Christian Louboutin δωρίζει ένα ποσοστό των εσόδων στο Μαζί για το Παιδί, για να υποστηρίξει παιδιά και ενήλικες με αναπηρία με στόχο τα άτομα αυτά να οικοδομήσουν θετική σκέψη, να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα και να αναπτύξουν την αυτοέκφρασή τους, όλες βασικές αξίες του Christian Louboutin.

Για όσες θέλουν να περιπλανηθούν, η Greekaba, αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ και πίστεψέ μας σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη!