Αγαπημένα ζευγάρια που αντέχουν σε βάθος χρόνου, κάποιες φορές χρόνια συνεχόμενα και άλλες με ενδιάμεσα διαλείμματα. Έρωτες που ανθίζουν, τελειώνουν και μετά ξαναφουντώνουν…

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σκέφτεται μια μελλοντική ή υποθετική επανασύνδεση; Να θυμάσαι μόνο τα καλά από μια σχέση, τις αγαπημένες στιγμές και να τις αναπολείς;

Κάποιες φορές οι επανασυνδέσεις συμβαίνουν, λίγο απροσδόκητα και απρόσμενα. Όταν οι λόγοι του χωρισμού έχουν λυθεί ή δεν υπάρχουν πια, η σχέση σου μπορεί να προχωρήσει. Αλλά ακόμα και αν δεν προχωρήσει δίνεις στον εαυτό σου και στον αγαπημένο σου, μια ακόμα ευκαιρία για να δοκιμάσετε να βρείτε την ευτυχία που αναζητείτε.

Σαν γενικός κανόνας, το ξαναζεσταμμένο φαγητό δεν έχει την ίδια γεύση με το φρεσκομαγειρεμένο, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για εξαιρέσεις. 

Αν νιώθεις ότι έχεις ακόμα δυνατά συναισθήματα για έναν προηγούμενο σύντροφο, και εκείνος για σένα, και διαπιστώσετε ότι οι συνθήκες που σας οδήγησαν στον χωρισμό δεν υπάρχουν πια, τότε μην φοβηθείς να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία ακόμα.

Από το να το έχεις απωθημένο καλύτερα να το προσπαθήσεις, να το ζήσεις κι όπου σε βγάλει. Σημασία έχει να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Αν νιώθεις ακόμα τις «πεταλουδίτσες» στο στομάχι σου κάθε φορά που τον βλέπεις και αγγίζεστε, τότε κάτι υπάρχει ακόμα ανάμεσα σας. Μην φοβηθείς να το ζήσεις, αρκεί να μην ονειροβατείς… Ο έρωτας εξάλλου είναι πηγή νεότητας!