Καμιά φορά ακόμη και οι μικρές «παρεμβάσεις» στην εξωτερική σου εμφάνιση μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι και να ενισχύσουν την ψυχολογία σου. Ένα καινούργιο ρούχο τώρα στις εκπτώσεις, ένα νέο κούρεμα ή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών ακόμη κι ένα εντυπωσιακό μανικιούρ, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Και όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αυτή τη θετική διάθεση την χρειάζεσαι… Και επειδή όλα ξεκινούν από … τα νύχια έως την κορυφή δες ποια είναι τα πιο εντυπωσιακά μανικιούρ γι’ αυτό τον χειμώνα.

Αν και τα κόκκινα φλογερά νύχια είναι πάντα εντυπωσιακά, και σέξι διάλεξε φέτος τις πιο σκούρες αποχρώσεις τους. Ένα βαθύ κόκκινο ρουμπινί είναι ιδανικό καθώς φέτος κυριαρχούν τα σκούρα βερνίκια, το μπλε και οι nude αποχρώσεις σε γαλλικό ή με λεπτά σχέδια.

Οι σκούρες αποχρώσεις σε μελιτζανί, καφέ, γκρι ακόμη και το απόλυτο μαύρο είναι αυτές που έχουν φέτος την τιμητική τους.

Όσο πλησιάζουν όμως τα Χριστούγεννα, η διάθεση γίνεται πιο αστραφτερή. Οπότε μην διστάσεις να βάλεις γκλίτερ και να επιλέξεις ασημένιες αποχρώσεις!