Στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου η Botteca Veneta αποθεώνει με τις δημιουργίες της το απλό λευκό μπλουζάκι. Το λευκό T-shirt κυριαρχεί στην κολεξιόν για το φθινόπωρο – χειμώνα 2022 αν και αποδεικνύεται διαχρονικό και σίγουρα παντός καιρού και εποχής.

Ο Matthieu Blazy, ο νέος καλλιτεχνικό διευθυντής του μεγάλου οίκου, που στηρίζει ακόμη και σήμερα τη φήμη του στις δερμάτινες δημιουργίες, δήλωσε στο Μιλάνο ότι «η Bottega Veneta είναι στην ουσία της πρακτική. Προασπίζει το διαχρονικό στυλ πάνω από τη μόδα κι αυτό είναι μέρος της ήρεμης δύναμής της».

Δεν ήταν λοιπόν έκπληξη όταν το φαντασμαγορικό show άνοιξε μ’ ένα look που συνδυάζει το λευκό μπλουζάκι με τζιν παντελόνι και φυσικά τη νέα «Kalimero» τσάντα του οίκου.

Πιστή στις δερμάτινες δημιουργίες της η Botteca Veneta επαναφέρει τα δερμάτινα σύνολα, φορέματα, φούστες και φυσικά παντελόνια, προσθέτοντας λεπτομέρειες από φτερά στο τελείωμά τους, σε άνισα μήκη.

Το φαρδύ τζάκετ είναι φυσικά μέσα στις προτάσεις της όπως και οι ψηλές μπότες που επανέρχονται δυναμικά συνδυασμένες με ένα απλό φόρεμα πουκάμισο και φυσικά οι οικολογικές γούνες σε αμάνικό ή κανονικό στυλ.

Τα αξεσουάρ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές της Bottega Veneta, με τις τσάντες να έχουν ξεχωριστεί θέση. Κρεμαστές από τον ώμο, pillow clutches και μεγάλες τσάντες κυριαρχούν.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου το σίγουρο είναι ότι η εκλεπτυσμένη απλότητα επιστρέφει προς όφελος όλων και φυσικά της ομορφιάς.