Ο καιρός κυλάει σαν νερό. Και κάπως έτσι, με το ανοιγόκλειμα ενός βλεφάρου, το WomensLife.gr έγινε δύο χρονών.

Όταν τον Δεκέμβριο του 2020, εν μέσω καραντίνας, η Αθηνά κι εγώ πήραμε την μεγάλη απόφαση να βγάλουμε στον αέρα το μικρό μας «κοριτσάκι» δεν περιμέναμε ότι μέσα από αυτό θα μαθαίναμε τόσα πράγματα και θα ζούσαμε άλλα τόσα!

Αλλά έτσι είναι με τα «παιδιά». Σε μαθαίνουν ποιος είσαι, τι μπορείς να κάνεις, μέχρι που μπορείς να φτάσεις αλλά κυρίως σε μαθαίνουν να αντιμετωπίζεις τα ελαττώματά σου και να ζεις…

Αυτά τα δύο χρόνια φέραμε κοντά μας, μέσα από τα podcast μας, ανθρώπους που εκτιμάμε και αγαπάμε. Την καλή μας φίλη Αναστασία Τσελεκίδου, που οι καφέδες και οι συζητήσεις μας δεν τελειώνουν ποτέ.

Την ηθοποιό και σκηνοθέτη Έρση Νιάωτη, την δικηγόρο Άννα Παπανικολάου, τη συγγραφέα Αστερόπη Λαζαρίδου, την fashion blogger Χρυσάνθη Κοσμάτου, τον συγγραφέα Λεωνίδα Καραϊσκο (τον μόνο μέχρι στιγμής άνδρα στην παρέα μας!) και  φυσικά την Πηνελόπη Κουρτζή.   

Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς. Εκατοντάδες – τολμώ να πω χιλιάδες (!) από εσάς που μας διαβάζετε, μας ακολουθείτε και θέλω να πιστεύω μας εμπιστεύεστε, είστε κάθε μέρα μαζί μας.

Το WomensLife.gr θα συνεχίσει να μεγαλώνει και μαζί του και εμείς με τις ρυτίδες μας, την εμμηνόπαυσή μας και τα παραπανίσια μας κιλά.

Πάνω από όλα όμως με την ελπίδα, ότι ο λόγος της ύπαρξής του WomensLife.gr, που για την Αθηνά κι εμένα ήταν πάντα να «χαϊδεύει» με αισιοδοξία και δημιουργικότητα τις ψυχές μας, θα γίνει και δικός σας.

Γιατί η ζωή είναι πολλά, αλλά σύντομα καρέ που περιμένουν το δικό μας χρώμα για να πάρουν ζωή και να μας δώσουν αγάπη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη αυτά τα 2 χρόνια και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε μαζί μας αυτό το ταξίδι!

Αθηνά & Γιούλα