Η στοματική υγιεινή είναι πολύ σημαντική και όλοι μας πρέπει να φροντίζουμε σωστά τα δόντια και την οδοντοστοιχία μας ανεξαρτήτου ηλικίας. Από μικρά παιδιά πρέπει να μαθαίνουμε τη σημασία της σωστής φροντίδας των δοντιών και των ούλων μας.

Οι οδοντόβουρτσες bamboo είναι φιλικές προς το περιβάλλον και βοηθούν στην υγιεινή της στοματικής σου κοιλότητας. Σου προτείνουμε να τις δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, αντικαθιστώντας τυχόν πλαστικές που μπορεί να βρίσκονται στο μπάνιο σου.

Οι φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες του ξύλου μπαμπού κρατάνε την οδοντόβουρτσα σου πιο καθαρή από οποιαδήποτε άλλη. Βγαίνουν σε διάφορα χρώματα για να μην μπερδεύεις τη δικιά σου με κάποιου άλλου μέλους της οικογένειας. Και φυσικά διατίθενται ειδικές bamboo οδοντόβουρτσες για μικρά παιδιά.

stomatiki-igieini-odontobourtses-bamboo-3

Όπως όλες οι οδοντόβουρτσες διακρίνονται σε μαλακές, μεσαίες και σκληρές και μπορείς να τις βρεις σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα. Υπάρχουν και bamboo οδοντόβουρτσες με ίνες άνθρακα που σε βοηθούν στη διατήρηση καθαρών και υγιών δοντιών, δίνοντας σου μια μοναδική αίσθηση. Οι μαλακές ίνες τους βοηθούν στον βαθύ καθαρισμό αποφεύγοντας τον τραυματισμό των ούλων και των δοντιών.

Η διάρκεια χρήσης τους είναι περίπου στους 3 μήνες, όπου καλό είναι να αντικαθίστανται.

Και μην ξεχνάς το ραντεβού σου στον οδοντίατρο για καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο! Θα σε γλιτώσει από ταλαιπωρίες και περιττά προβλήματα. Μην το αμελείς και αν δεν το έχεις κάνει ήδη, προγραμμάτισε το πρώτο σου ραντεβού για το 2023! Υποδέξου την κάθε μέρα με χαμόγελο, το αξίζεις!

stomatiki-igieini-odontobourtses-bamboo-1