Καλώς ή κακώς όλες οι γυναίκες ασχολούνται με τα μαλλιά τους, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, αλλά γενικώς όλες θέλουν να έχουν όμορφα και περιποιημένα μαλλιά. Και πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι που σίγουρα θα περνάς αρκετό χρόνο στην παραλία.

Αν είσαι κολλητή με το πιστολάκι σου και την πρέσα, ακόμα και το καλοκαίρι, τότε καλό θα ήταν όταν κάνεις μπούκλες να στρέφεις την πρέσα προς τα έξω. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι μπούκλες θα κολακεύουν το πρόσωπό σου.

Αν κάνεις τα μαλλιά σου χωρίστρα, προτίμησε να κάνεις τη χωρίστρα στη μέση αντί για τα πλάγια, καθώς θα δείχνει το πρόσωπό σου πιο νεανικό.

Αν έχεις μακριά μαλλιά και τα πιάνεις αλογουρά, προτίμησε να την κάνεις ψηλά και σφιχτή, για να δείχνει το πρόσωπό σου πιο φρέσκο

Και φυσικά όταν είσαι διακοπές, προτίμησε το ατημέλητο λουκ, με την απαραίτητη φροντίδα των μαλλιών σου. Τα after sun προϊόντα μαλλιών είναι απαραίτητα για να διατηρήσουν τα μαλλιά σου τη λάμψη τους και να μείνουν ενυδατωμένα.

Άσε για λίγο τα αυστηρά ίσια μαλλιά και τις πολύ έντονες μπούκλες και δοκίμασε κάτι πιο ελεύθερο για τα μαλλιά σου. Επίσης, τα χτενίσματά σου προσπάθησε να τα κρατήσεις απλά κι εύκολα, για να ταιριάζουν με την καλοκαιρινή σου διάθεση.

Επίσης, αν το μήκος των μαλλιών σου το επιτρέπει, δοκίμασε τις πλεξούδες που είναι πολύ στην μόδα και χαρίζουν ανεμελιά και νιάτα. Είτε μικρές πλεξούδες, είτε μία μεγάλη μπορεί να σου δώσουν μια διαφορετική χροιά στο στυλ σου.

Να μην ξεχάσουμε βέβαια και τις μπαντάνες και τα μαντήλια που χαρίζουν στυλ στις εμφανίσεις σου. Μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα απλά προσθέτοντάς μία μπαντάνα στο χτένισμά σου.

Τα κοκαλάκια έχουν επιστρέψει δυναμικά και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις άφοβα για να βγεις έξω, ακόμα και για πιο βραδινές εμφανίσεις. Διάλεξε χρωματιστά ή μονόχρωμα που να αναδεικνύουν το συνολικό σου ντύσιμο και θυμήσου για λίγο τον πιο νεανικό σου εαυτό.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαρείς το καλοκαίρι, φροντίζοντας τον εαυτό σου, αλλά χωρίς πολλές υπερβολές. Νιώσε την μαγεία του καλοκαιριού και άσε τα πιο αυστηρά λουκ για άλλες εποχές…