Ζώντας σε μία από τις όμορφες χώρες του κόσμου, οι θαλάσσιες επιλογές για σπορ είναι πάρα πολλές! Το σέρφινγκ είναι μία από αυτές! Η αίσθηση που σου δίνει να περνάς τα κύματα με τη σανίδα είναι ανεπανάληπτη!

Και μην έχεις τη λανθασμένη εντύπωση ότι το σερφ είναι μόνο για την νεολαία. Μπορείς να το μάθεις σε οποιαδήποτε ηλικία, ειδικά αν έχεις καλή φυσική κατάσταση και γυμνάζεσαι, θα είναι ακόμα πιο εύκολο.

Υπάρχουν πολλά μέρη τόσο στην Αττική όσο και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, και σε νησιά, που μπορείς να μάθεις να σερφάρεις! Θα σου συνιστούσαμε να κάνεις αρχικά κάποια μαθήματα μ’ έναν εξειδικευμένο δάσκαλο ώστε να μπορέσεις να χαρείς πιο εύκολα το άθλημα αυτό, και να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς. Μπορείς να ψάξεις να βρεις σχολές σερφ κοντά σου και να ξεκινήσεις να μαθαίνεις!

Ακόμα και αν δεν έχεις παρέα για να σε ακολουθήσει στο σέρφινγκ, κανένα πρόβλημα! Πάρε το σερφ σου, πήγαινε σε μία από τις παραλίες που συχνάζουν κι άλλοι σέρφερς και σίγουρα θα βρεις καινούργιες παρέες εκεί! Μια πρόταση για καινούργιες γνωριμίες με κοινά ενδιαφέροντα!

Φυσικά αν έχεις φίλους που τους αρέσει να σερφάρουν, τι καλύτερο, από το να βρεθείτε όλοι μαζί σε μια ωραία παραλία και να απολαύσετε τη θάλασσα!

Μην το σκέφτεσαι! Δοκίμασέ το!

damazontas-kimata-me-to-surf-sou-8