Καλοκαιράκι, θάλασσα και κοσμήματα… Κοσμήματα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά! Τα σκουλαρίκια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα για τα γυναικεία αξεσουάρ. Τα σκουλαρίκια χαρίζουν στυλ σε κάθε γυναίκα! Είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά τα σκουλαρίκια μπορούν να αναδείξουν το πρόσωπο και την εμφάνισή σου!

Τα σκουλαρίκια με φούντες είναι πολύ στη μόδα φέτος, και ιδιαίτερα οι φούντες σε διάφορα χρώματα με κυρίαρχα το λευκό και το βαθύ μπλε!

Οι κρίκοι επίσης μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα, ακόμα και με μαγιό για εμφανίσεις στην παραλία.

entiposiaka-skoularikia-gia-oles-tis-ores-14

Σκουλαρίκια με χάντρες, σε εντυπωσιακό μπλε και πράσινο χρώμα. Συνδυάζονται τέλεια με μάξι φορέματα!

Για τις λάτρεις των πιο μικρών σκουλαρικιών, υπάρχουν επίσης πάρα πολλές επιλογές! Σκουλαρίκια με κυκλικό σχήμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, οι κλασσικές μικροσκοπικές καρδούλες για τις παντοτινά ερωτευμένες καθώς και σκουλαρίκια σε πολλά ιδιαίτερα σχέδια εμπνευσμένα από τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Λίγο πιο ιδιαίτερα σκουλαρίκια, στο σχήμα του ήλιου, των αστεριών…

Σκουλαρίκια σε πιο μποέμ στυλ…

Ο κύκλος, ένας συμβολισμός χωρίς αρχή και τέλος, σε διάφορες επιλογές με πετρούλες στα τελειώματα για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Άλλη μία επιλογή είναι τα σκουλαρίκια με πέτρες, μονόχρωμες ή χρωματιστές.

Εμείς σου δίνουμε ιδέες για να εμπνευστείς, να κάνεις τους καλύτερους συνδυασμούς στα ρούχα και στα αξεσουάρ σου, ώστε να αναδεικνύεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου!