Η ωραιότερη στιγμή των διακοπών είναι όταν κλείνεις τα μάτια και χαλαρώνεις γιατί ξέρεις ότι δεν έχεις τίποτα περισσότερο να κάνεις. Κι αν αυτή η στιγμή σε βρίσκει σε μια αιώρα δίπλα στη θάλασσα, σ’ έναν κήπο ή ανάμεσα στα δέντρα σε κάποιο βουνό, γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Πρόσφατα βρέθηκα σε ένα από τα πολύ γνωστά πολυκαταστήματα στο τμήμα των ταξιδιών. Δίπλα στις σκηνές, τις καρέκλες παραλίας και στους υπνόσακους ήταν οι αιώρες. Πολύχρωμες, με ύφασμα ή σκοινιά μου έδιναν την αίσθηση της ελευθερίας και της κρυφής υπόσχεσης της απόλαυσης. Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν ότι χωρούσαν διπλωμένες σ’ ένα μικρό υφασμάτινο τσαντάκι ιδανικό για τις αποσκευές των διακοπών, χωρίς να πιάνει πολύτιμο χώρο.

Μπορείς να την πάρεις μαζί σου στις διακοπές στο εξοχικό ή σε κάμπινγκ, ή να την τοποθετήσεις ακόμη και μέσα στο σπίτι, στο μπαλκόνι ή στον κήπο σου.

Τα τελευταία χρόνια οι αιώρες έχουν εξελιχθεί ώστε να είναι εύκολες και γρήγορες στην τοποθέτηση ενώ οι πολυτελείς εκδοχές τους, έρχονται με τη βάση τους ή σε μορφή αναπαυτικής καρέκλας που μπορείς να κρεμάσεις ακόμη και στο σαλόνι.

Τα παιδιά είναι σίγουρα αυτά που θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα αφού τρελαίνονται να χάνονται μέσα στην αναπαυτική της θέση.

diakopes-me-mia-aiora-9

Βρες την κατάλληλη θέση, με τη θέα που σε εμπνέει και άσε τον εαυτό σου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μόνη ή με παρέα.