Το φθινόπωρο του 2022 θα σηματοδοτήσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μια νέα εποχή για όλους μας. Και η μόδα δεν θα μπορούσε να μην βάλει το δικό της χρώμα σε αυτή την ελπίδα για λίγο φως στη ζωή μας. Ροζ λοιπόν σε όλα, για να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια, το φόβο, την εσωστρέφεια και την ανασφάλεια της πανδημίας, του πολέμου και της ενεργειακής κρίσης.

Ο αειθαλής Valentino, κατάφερε για μια ακόμη φορά να βάλει τη σφραγίδα του για το φθινόπωρο – χειμώνα 2022, 2023 προτείνοντας το total pink. Μια ανατρεπτική αλλά απόλυτα θηλυκή πρόταση με ένα χρώμα που παραπέμπει στην αγνότητα της παιδικής ψυχής, της αισιοδοξίας και του τρυφερού έρωτα.

Ο Maison Valentino και ο Pierpaolo Piccioli έκαναν και πάλι τον κόσμο της μόδας να υποκλιθεί στην δημιουργικότητά τους με μια συλλογή που θυμίζει τις καλύτερες εποχές της ιταλικής μόδας.

Η brand ambassador του οίκου Zendaya, ντυμένη από την «κορυφή μέχρι τα νύχια» στα ροζ, μέσα σε ένα ροζ περιβάλλον παρουσίασε τις πιο εμβληματικές προτάσεις του Valentino.

Μετά το μαύρο και το λευκό που κυριαρχούν στις χειμωνιάτικες κολεξιόν η επιλογή του ροζ θα σηματοδοτήσει μια νέα ισχυρή πρόταση που θα γεμίσει τις γκαρνταρόμπες.

Ροζ παντελόνια, πουκάμισα, γούνινα παλτό, τσάντες και αξεσουάρ έως το μακιγιάζ όλα αλλάζουν και κάνουν τα υπόλοιπα χρώματα απλά συνοδευτικά.

Η εποχή του ροζ δεν είναι μια νέα πρόταση μόδας. Είναι το έναυσμα να αποτινάξουμε από πάνω μας τις σκοτεινές μέρες που τρύπωσαν στη ζωή μας τα τελευταία (πολλά) χρόνια και να μας δώσει μια ευκαιρία να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας. Το πιο λαμπερό!

Credits: φωτογραφίας και βίντεο @Valentino