Χθες βράδυ έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 η πολυαναμενόμενη «Παραλία». Μια σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» που θα σε ταξιδέψει στα Μάταλα, την εποχή των χίπιδων. Έρωτες, συγκινήσεις, μυστήριο και κρυμμένα μυστικά όλα αναμειγνύονται σε μια μαγική ιστορία.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο φάνηκε η δυναμική της σειράς που σίγουρα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού τους επόμενους μήνες. Με ένα καστ ηθοποιών πολύ δυνατό, Γιάννης Κουκουράκης, Δανάη Μιχελάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Γιώργος Νινιός, Μπέτυ Λιβανού, Γιουλίκα Σκαφιδά, Γιώργος Μιχαλάκης, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, μεταξύ άλλων, με ερμηνείες που θα συγκινήσουν και θα εκπλήξουν ορισμένες φορές, η σειρά αυτή θα μας κρατήσει συντροφιά τα βράδια του φθινοπώρου που έρχονται.

Είχαμε την ευκαιρία πριν κάποιους μήνες να μιλήσουμε με την Πηνελόπη Κουρτζή και να μας πει λίγα λόγια για το πως της φάνηκε που το βιβλίο της γυρίστηκε σειρά και που τώρα βλέπει τους διαλόγους της στη μεγάλη οθόνη. Σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη ακούσει, ή αν θέλεις να το θυμηθείς, μπορείς να το βρεις στα Podcasts του Womenslife, εδώ. Επίσης, αν θέλεις να διαβάσεις πρώτα ή ταυτόχρονα και το βιβλίο από το οποίο εμπνεύστηκε η σειρά αυτή, μπορείς να το προμηθευτείς από το site των Εκδόσεων Ψυχογιός ή από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

Εμάς σίγουρα πάντως μας κέρδισε και ανυπομονούμε για την συνέχεια επί της οθόνης!

Η «Παραλία» της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια, είναι παραγωγή της Foss Production και του Στέλιου Κοτιώνη, σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.