Τα όνειρα είναι πολύτιμα. Ίσως γι’ αυτό  είναι σπάνια. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε με την συγγραφέα Πηνελόπη Κουρτζή βρεθήκαμε σε μια περίοδο της ζωής μας που κάναμε τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Η Πηνελόπη κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Το Κορίτσι με το Σαλιγκάρι» κι εμείς είχαμε ξεκινήσει το ταξίδι του WomensLife. Δύο κόσμοι, τρείς άνθρωποι που συναντήθηκαν τότε διαδικτυακά εν μέσω πανδημίας και έδωσαν την υπόσχεση να τα πουν από κοντά.

Αυτό το podcast, είναι η συνέχεια. Μια συνάντηση που δεν θα μπορούσε να μην έχει θετική αύρα, πολλά γέλια και πολύ εκτίμηση.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, η Πηνελόπη οδήγησε το «Κορίτσι με το Σαλιγκάρι» στην τηλεοπτική «Παραλία». Μια σειρά που θα προβάλεται από τον καινούργιο χρόνο στην ΕΡΤ, με την υπογραφή μιας ισχυρής ομάδας παραγωγής, της Foss Production και πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς που δίνουν ζωή στην ιστορία.

Η Πηνελόπη μας αποκαλύπτει τα πάντα! Για τα γυρίσματα της σειράς σε Αθήνα και Κρήτη, τα ταξίδια στα Μάταλα, για το πως βιώνει όλη αυτή την νοσηρή κατάσταση με την κακοποίηση παιδιών αλλά και για το αγαπημένο της ταγκό.

Εμείς, είμαστε εδώ, γιορτάζοντας αυτά τα δύο χρόνια του κοινού μας ταξιδιού, παρέα με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια αγάπη για τη ζωή και φυσικά μαζί με σας, που μας διαβάζετε και μας ακολουθείτε.

Και η Πηνελόπη είναι αναμφισβήτητα μία από μας!!!

Ευχαριστούμε θερμά και το El Jiron στο Νέο Ψυχικό που έγινε η στέγη μας για αυτό το podcast.

Το βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το Σαλιγκάρι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και αν δεν το έχεις ήδη διαβάσει, σε παροτρύνουμε να το κάνεις άμεσα.

Η «Παραλία» της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια, είναι παραγωγή της Foss Production και του Στέλιου Κοτιώνη, σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, μ’ ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών όπως οι: Γιάννης Κουκουράκης, Δανάη Μιχελάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Γιώργος Νινιός, Μπέτυ Λιβανού, Γιουλίκα Σκαφιδά, Γιώργος Μιχαλάκης, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, μεταξύ άλλων.