Για όσους θέλουν το επιδόρπιο τους μετά το γεύμα τους, μια εύκολη και υγιεινή λύση είναι το ρυζόγαλο. Ελαφρύ, δροσιστικό μπορεί να συνοδεύσει εύκολα τα γεύματα της ημέρας.
Read MoreIngredient: κορν φλάουερ
Μια νόστιμη κοτόσουπα για όλες τις ώρες
Με τέτοιο κρύο, μια ωραία νόστιμο σούπα είναι βάλσαμο! Και τι καλύτερο από μια γευστική κοτόσουπα αυγολέμονο για το σημερινό σου τραπέζι.
Read MoreTourteau fromagé
Ενα διαφορετικό, «καμένο» cheesecake από τη Γαλλία που μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι στην εμφάνιση, αλλά η γεύση του θα σε αποζημιώσει. Η σπεσιαλιτέ αυτή παράγεται στο Deux Sevres, ένα όχι και πολύ γνωστό γνωστό διαμέρισμα του Poitou-Charentes, στη Γαλλία. Το tourteau fromagé δημιο ...
Read MoreΜια παραδοσιακή γαλατόπιτα
Σήμερα είχαμε όρεξη για μια παραδοσιακή πίτα κι επιλέξαμε να δοκιμάσουμε την γαλατόπιτα του Άκη Πετρεντζίκη. Πολύ ωραία εναλλακτική για την Κυριακή σου, ή ακόμα και για μεσοβδόμαδο σνακ.
Read MoreΤάρτες με λαχταριστές φράουλες
Κυριακή απογευματάκι κι αν βαριέσαι, σου έχουμε μια πολύ ωραία πρόταση για ένα γλυκό με φρούτα. Πρόκειται για την τάρτα με λαχταριστές φράουλες που μπορείς να απολαύσεις με την παρέα σου ή και μόνη σου.Ακολουθούμε τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη.
Read MoreΜουχαλεμπί, ένα ανατολίτικο γλυκό
Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις το μουχαλεμπί, ένα γλυκό με ανατολίτικη προέλευση; Το μουχαλεπί ή αλλιώς μαλεμπί είναι η διάσημη λευκή κρέμα της ανατολής με άρωμα τριαντάφυλλου, βανίλιας ή μαστίχας. Σερβίρεται με διάφορους τρόπους, με ρόδι, τριμμένο φυστίκι, ινδοκάρυδο και μπορείς να το πασ ...
Read MoreLamingtons, μια γεύση από Αυστραλία
Μικρά κεκάκια με σοκολατένιο γλάσο και τριμμένο ινδοκάρυδο, ένα αυστραλέζικο γλυκό που θα σε ξετρελάνει. Μια διαφορετική γεύση γι’ αυτό το σαββατοκύριακο!Ακολουθούμε τη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Read MoreΣπιτικό ρυζόγαλο
Λιγάκι παρεξηγημένο, το ρυζόγαλο είναι μια πολύ ωραία, υγιεινή και γευστική επιλογή για ένα γρήγορο σνακ όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα πολύ θρεπτικό πιάτο που σε γεμίζει ενέργεια! Ακολουθούμε τη συνταγή του Γιάννη Λουκάκου.
Read MoreΜυρωδάτα γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Μια κρύα μέρα σαν τη σημερινή ένα ζεστό, γευστικό πιάτο είναι ιδανικό για το μεσημεριανό τραπέζι. Τα γευστικά γιουβαρλάκια του Γιώργου Τσούλη θα γεμίσουν γνωστές μυρωδιές την κουζίνα σου και θα τα απολαύσει όλη η οικογένεια! Καλή όρεξη!
Read MoreΛαχταριστοί και μυρωδάτοι γαριδοκεφτέδες!
Η παράδοση θέλει ανήμερα των Θεοφανίων να τρώμε ψάρι, γι’ αυτό έχουμε μια διαφορετική πρόταση για το σημερινό σου τραπέζι. Λαχταριστούς και μυρωδάτους γαριδοκεφτέδες από τον Γιάννη Λουκάκο. Μια εναλλακτική αλλά παραδοσιακή επιλογή. Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους!
Read More