Μυρωδάτα γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Μια κρύα μέρα σαν τη σημερινή ένα ζεστό, γευστικό πιάτο είναι ιδανικό για το μεσημεριανό τραπέζι. Τα γευστικά γιουβαρλάκια του Γιώργου Τσούλη θα γεμίσουν γνωστές μυρωδιές την κουζίνα σου και θα τα απολαύσει όλη η οικογένεια! Καλή όρεξη!
Steps
1 |
Προετοιμασία για τον κιμά |
|
|
2 |
Εκτέλεση για τη σούπα |
|
|
3 |
Εκτέλεση για το αυγολέμονο |
|
|
4 |
Σερβίρισμα |
Μόλις δέσει, σερβίρουμε τα γιουβαρλάκια ζεστά, πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.
|
|
5 |
Συμβουλές για σίγουρη επιτυχία |
|
Read more