Πολλές γυναίκες, ειδικά μετά τα πενήντα, μπορεί να ταλαιπωρούνται από ένα συχνό πρόβλημα, το πεσμένο βλέφαρο. Μερικές φορές μπορεί να γίνει πολύ έντονο, ειδικά αν είσαι πολύ κουρασμένη ή αν έχεις περάσει πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

Οι γυναίκες που στα 50 και στα 60 τους έρχονται συχνά αντιμέτωπες με το πεσμένο βλέφαρο αισθάνονται πολλές φορές άγχος και απογοήτευση. Μπορεί να είναι κάτι που απασχολεί και εσένα.

Δεν υπάρχει όμως λόγος για να απογοητεύεσαι και να αφήνεις ένα μικρό προβληματάκι να σου χαλαει τη διάθεσή σου. Γι’ αυτό σου βρήκαμε μια εύκολη λύση.

Αντί να τρέχεις στους γιατρούς και να μπεις στη διαδικασία των botox και αντίστοιχων διαδικασιών, δοκίμασε κάτι πιο απλό, για αρχή τουλάχιστον.

Με τη βοήθεια του μακιγιάζ μπορείς να διορθώσεις το πεσμένο βλέφαρο ώστε να μην σου προκαλεί πια πρόβλημα.

Τόνισε το φρύδι με μια ελαφρώς ανοδική τάση, που θα δώσει άμεσα ένα boost στα μάτια. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το τελείωμα του φρυδιού ως οδηγό για να σταματήσεις το χρώμα της σκιάς καθώς κάνεις το περίγραμμα στο καπάκι του βλεφάρου.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα nude eyeliner στο κάτω μέρος του ματιού τραβώντας μια γραμμή. Μ’ αυτόν τον τρόπο το βλέμμα θα «ανοίξει», θα φανεί μεγαλύτερο το μάτι και πιο φωτεινό.

Μια απλή και εύκολη συμβουλή που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις γρήγορα ένα πρόβλημα που τυχόν να επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σου. Άσε το μακιγιάζ να κάνει το θαύμα του!