Με έναν μοναδικό τρόπο προσπαθεί να βάλει τη σφραγίδα της στην προστασία του πλανήτη η Chanel η οποία ανακοίνωσε ότι οι λάτρεις των εμβληματικών Classic Flap Bag και Coco Handle Bag θα μπορούν να αγοράζουν μόνο μία τσάντα Chanel το χρόνο.

Όχι ότι οι περισσότερες από εμάς μπορούμε να τις αγοράσουμε έτσι κι αλλιώς!!! Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες που έχουν την οικονομική άνεση (και με το παραπάνω) για να αγοράσουν όχι μία αλλά δύο και τρεις τσάντες Chanel τον χρόνο.

Τώρα αγαπημένες μου «πλούσιες» θα πρέπει να αρκεστείτε μόνο σε μία γι’ αυτό διαλέξτε την πιο ακριβή (ιδιαίτερα εάν είναι δώρο…)!

chanel-tsantes-mia-ton-xrono-4

Η ίδια πολιτική θα ακολουθηθεί και για τα υπόλοιπα δερμάτινα είδη του πολυτελούς οίκου όπου θα μπορεί κανείς να αγοράζει μόνο από δύο είδη ετησίως.

Η «έξυπνη» αυτή πολιτική θα μετατρέψει σύντομα την Chanel σ’ έναν οίκο αποκλειστικά για λίγους, φεύγοντας από την μαζική παραγωγή που ακολουθούσε, καθώς θα εφαρμόσει κανόνες αποκλειστικότητας γεγονός που θα αυξήσει την ζήτηση των προϊόντων της.

Αυτή η αυξημένη αγοραστική αξία των Chanel θα επεκταθεί και στα περίφημα «second hand» οπότε ίσως να επωφεληθείτε οικονομικά από την πώληση της μη αγαπημένης σας τσάντας.

Credits φωτογραφιών: επίσημο site της Chanel