Τι θα ήταν η άνοιξη χωρίς τα χρώματα και το καλοκαίρι χωρίς τα ηλιοκαμένα κορμιά και τα αστραφτερά χαμόγελα; Αν και «κρύφτηκαν» πίσω από τις μάσκες για αρκετό καιρό, είναι ώρα να ξαναβρούν τη λάμψη και τα χρώματα που τους ταιριάζουν. Απαλές αποχρώσεις του κοραλλί, του κόκκινου, του ροζ, του φούξια και του πορτοκαλί κυριαρχούν αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι σε ματ ή γκλόσι αποχρώσεις.

Το κοραλλί και το πορτοκαλί είναι από τις πιο φωτεινές αποχρώσεις για τα χείλη σου αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Αν προτιμήσεις τα lip gloss και τα κραγιόν με πλούσια υφή και μια ελαφριά γυαλάδα σε αυτές τις αποχρώσεις, τα χείλη σου θα δείχνουν πιο ζουμερά ενώ θα αναδείξει την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα από τον ήλιο.

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου από το περίφημο «καρπουζί» ως το ροδακινί ταιριάζει σε σένα που έχεις καστανές αποχρώσεις και πιο σταρένια επιδερμίδα ενώ το ροζ σε όλες του τις εκδοχές είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί από τις μελαχρινές έως τις πολύ ξανθές.

Όμως αν είσαι μελαχρινή, το χρώμα που θα τονίσει και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου είναι οι αποχρώσεις του φούξια. Μη φοβηθείς την glossy υφή στο κραγιόν ή τα lip gloss καθώς θα κάνει τα χείλη σου πιο μεγάλα και ζουμερά.

Οι nude αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και είναι μια ωραία διακριτική επιλογή για το πρωί αλλά και το βράδυ όταν θα δώσεις μεγαλύτερη ένταση στο μακιγιάζ των ματιών σου.