Αχ αυτοί οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια… Μετά από  ξενύχτι, κούραση ή στεναχώρια οι μαύροι κύκλοι είναι εκεί για να μαρτυρήσουν τα πάντα. Κι ενώ υπάρχουν στο εμπόριο πολλά κονσίλερ κατάλληλα για να κρύψεις τους μαύρους κύκλους, τι κάνεις εάν δεν έχεις μαζί σου το κατάλληλο προϊόν ή έχεις διαπιστώσει ότι έχεις αλλεργία σε αυτό;

Σπουδαίοι make up artist έχουν πάντα έναν άσσο στο μανίκι τους για τέτοιες περιπτώσεις. Αν λοιπόν βρεθείς κι εσύ σε μια τέτοια, θυμήσου ότι το κόκκινο πορτοκαλί κραγιόν σου μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Τράβα λοιπόν μια κόκκινη γραμμή στο κάτω βλέφαρο στο σημείο των μαύρων κύκλων και σταδιακά άπλωσε την με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι σε όλη την περιοχή. Στη συνέχεια βάλε λίγο από το κονσίλερ σου στο σημείο που έχεις βάλει το κόκκινο πορτοκαλί κραγιόν και άπλωσε το.

Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε κονσίλερ και θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν φυσικά και ξεκούραστα. Απέφυγε την πολύ πούδρα σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί περισσότερο θα τονίσεις παρά θα καλύψεις το πρόβλημα.

Μια εύκολη λύση που μπορεί να σε σώσει σε δύσκολες καταστάσεις!