Το απόλυτο χρώμα του φετινού φθινοπώρου στο μανικιούρ δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί! Το χρώμα αυτό έχει διάφορες αποχρώσεις, από πιο έντονες μέχρι πιο μουντές, και ταιριάζει σ’ όλες τις ηλικίες. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι λίγο εκκεντρικό ως χρώμα, αλλά επέτρεψε μας να σου πούμε ότι κάνεις λάθος. Αν το δοκιμάσεις, θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Φέτος επίσης τα κοντά νύχια επιστρέφουν στη μόδα και στις πασαρέλες. Όμορφα περιποιημένα νύχια σε ωραία χρώματα, δίνουν λάμψη στις εμφανίσεις σου. Να θυμάσαι να χρησιμοποιείς όσο μπορείς μη τοξικά βερνίκια νυχιών, για να προστατεύεις πρωτίστως την υγεία σου καθώς και το περιβάλλον.

Εκτός λοιπόν από το πορτοκαλί, το κίτρινο και το πράσινο επίσης προτείνονται, για τους μήνες του φθινοπώρου. Είτε σε μονοχρωμία, είτε σε εναλλαγή, αυτά τα δύο χρώματα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Επίσης το καφέ και το σοκολατί χρώμα μπορεί να ενταχτούν άνετα στην παλέτα των φθινοπωρινών αποχρώσεων για τα βερνίκια που χρησιμοποιείς. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν άνετα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις και εξόδους.

Απαραίτητο για την περιποίηση των νυχιών σου βέβαια και τα λαδάκια που θα πρέπει να χρησιμοποιείς για να είναι τα νύχια σου πάντα όμορφα και λαμπερά.

Ακόμα κι αν η δουλειά σου είναι εξ’ αποστάσεως, ή δεν δουλεύεις, η περιποίηση των άκρων σου θα τονώσει την ψυχολογία σου, οπότε μην την αμελείς!

Ανανέωσε κι εσύ τα μανό σου και διάλεξε ένα από τα χρώματα αυτά για να δώσεις μια ωραία διακριτική πινελιά στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

to-xroma-tou-fthinoporou-sta-nixia-3