Καλοκαιράκι και σίγουρα θα χρησιμοποιείς πολλές τσάντες στην καθημερινότητά σου. Τσάντες για τα ψώνια, για βόλτες και φυσικά τσάντες και τσαντάκια για τις εξορμήσεις σου στις παραλίες. Έχεις σκεφτεί να αντικαταστήσεις μερικές από τις τσάντες που κρατάς καθημερινά με κάποιες πιο φιλικές προς το περιβάλλον;

Για παράδειγμα οι πάνινες τσάντες που πλένονται εύκολα, και κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, από πολύ μεγάλες XL μέχρι μικρά νεσεσέρ, είναι μια πολύ ωραία επιλογή. Εκτός από τις κλασσικές μονόχρωμες επιλογές μπορείς να τις βρεις και με στάμπες, ιδιαίτερα σχέδια, πολύχρωμες, ότι σου αρέσει βασικά. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και μερικές πολύ παιχνιδιάρικες επιλογές, για μικρά κοριτσάκια που θέλουν να συνοδεύουν τις μαμάδες, τις θέιες ή τις γιαγιάδες τους στα ψώνια.

Καθώς επίσης και οι τσάντες με δίχτυ, που είναι ιδανικές για τα καθημερινά σου ψώνια στα μαγαζιά και στο σούπερ μάρκετ. Αν δεν τις έχεις ήδη χρησιμοποιήσει στις προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Έχουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι πολύ βοηθητικές στη μεταφορά φρούτων και λαχανικών. Μπορείς επίσης να διατηρήσεις για μερικές μέρες τα φρούτα εκεί, αν δεν έχεις χρόνο για να τα βάλεις άμεσα στη θέση τους, χωρίς να ανησυχείς ότι θα σου χαλάσουν.

Και φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις πλεκτές τσάντες, χειροποίητες οι περισσότερες, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Ιδανικές για όλες τις ώρας της μέρας, για το γραφείο, τις βόλτες και τις βραδινές σου εξόδους.

tsantes-filikes-pros-to-periballon-5

Να μην ξεχάσουμε και τις τσάντες που χρησιμεύουν ιδιαίτερα για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν το τάμπλετ, ή τον υπολογιστή, ή το αγαπημένο τους βιβλίο στις εξόδους. Μικρές ή μεγαλύτερες, από ανάλαφρα υφάσματα, ταιριάζουν με όλες σου τις εμφανίσεις. Κλασσικές επιλογές το μαύρο και το λευκό, για να μην έχεις να πολυσκέφτεσαι τους χρωματικούς συνδυασμούς.

Καιρός για μια αλλαγή προς τα καλύτερο λοιπόν! Δοκίμασε κι εσύ να αλλάξεις κάποια από τις τσάντες σου, με μια πιο οικολογική, διατηρώντας το στυλ σου σε κάθε σου εμφάνιση! Καλό καλοκαιράκι!