Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα και η μόδα φέτος προστάζει να είναι μεγάλα και επιβλητικά! Όσο μεγαλύτερα, τόσο καλύτερα!

Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου έχουν το βασικό πλεονέκτημα ότι ταιριάζουν σχεδόν σ’ όλα τα σχήματα προσώπου, προστατεύουν από τον ήλιο και χαρίζουν στυλ.

Δοκίμασε ένα στρογγυλό σκελετό που κάνει statement. Ειδικά τις ημέρες που θέλεις να αισθάνεσαι και να δείχνεις υπέροχα, αυτή είναι μια ιδανική επιλογή.

Μπορείς να επιλέξεις vintage σκελετούς που παραπέμπουν στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και συνδυάζοντας τους μ’ ένα λευκό φόρεμα ή ένα τζιν παντελόνι, θα σου χαρίσουν ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Επίσης, μια κλασσική επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα είναι τα γυαλιά «αεροπόρου», μια σίγουρη επιλογή που ταιριάζει με όλα και όλες τις ώρες.

Φακοί με έντονα χρώματα θα σου δώσουν στυλ και δηλώνουν γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που τολμάει το κάτι διαφορετικό. Γυαλιά με λίγο πιο χοντρούς σκελετούς και τετράγωνους φακούς μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα μ’ ένα casual ντύσιμο.

Τα γυαλιά ηλίου με μαύρο σκελετό δημιουργούν αίσθηση και ταυτόχρονα φινέτσα. Αν δεν το έχεις και πολύ με τα χρώματα και τις extreme επιλογές, προτίμησε έναν μαύρο σκελετό και θα είσαι στυλάτη όλες τις ώρες.

Διάλεξε λοιπόν ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά που σε εκφράζουν και νιώσε κι εσύ λίγο διάσημη!

entona-entiposiaka-gialia-7