Ποιος θα το περίμενε ότι το άνοιγμα των κομμωτηρίων θα αποτελούσε την «ευχάριστη είδηση της ημέρας»! Όμως, όπως είπε και η συγγραφέας Πηνελόπη Κουρτζή στο τελευταίο μας Podcast, «είναι χαριτωμένο το ότι οι γυναίκες μετά από τόση κλεισούρα θα τρέξουν στα κομμωτήρια. Δείχνει ότι είναι αισιόδοξες!». Μια αισιόδοξη νότα όμως πρέπει να έχει και το κατάλληλο αποτέλεσμα οπότε, ας μιλήσουμε για τις τάσεις στα μαλλιά αυτή την άνοιξη!

Το μήκος, το χρώμα αλλά και το στυλ των μαλλιών δείχνουν κάτι από την προσωπικότητά σου.
Αυτή την άνοιξη επιστρέφει δυναμικά το σγουρό μαλλί σε όλα του τα μήκη και τις εκδοχές. Αρκεί με τα κατάλληλα προϊόντα να τιθασεύσεις τις μπούκλες ώστε να μην φριζάρουν και να δείχνου «ζωντανές». Τα φυσικά σγουρά μαλλιά θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι, που από κάθε πλευρά θα είναι πιο ανέμελο. Ξέχνα λοιπόν το στυλιζαρισμένο ίσιο χτένισμα. Φτιάξε τη διάθεσή σου με μια αλλαγή στα μαλλιά σου και υιοθέτησε το σγουρό των νεανικών σου χρόνων.

Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα. Εάν δεν είσαι από τις περιπτώσεις που σου ταιριάζουν τα έντονα κόκκινα ή πλατινέ μαλλιά μελέτησε το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στο φυσικό σου χρώμα.
Αυτό θα σου δώσει μια ελευθερία κινήσεων καθώς δεν θα εξαρτάσαι συνεχώς από το άνοιγμα των κομμωτηρίων!

Το καρέ και οι αφέλειες σε διάφορα μήκη είναι επίσης τα κουρέματα του φετινού καλοκαιριού. Ωστόσο, εάν το σχήμα του προσώπου σου το επιτρέπει τόλμησε ένα κοντό κούρεμα. Θα αναδείξει το πρόσωπό σου και θα σου δώσει … ύψος! Μπορεί να ακούγεται περίεργο όμως σύμφωνα με τους κομμωτές ισχύει, όπως και ότι τα κοντά κουρέματα κολακεύουν τις ώριμες γυναίκες δείχνοντάς τες νεότερες.

Μια άλλη επιλογή, εάν έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά είναι το ελαφρύ φιλάρισμα με μύτες. Παίξε με το μήκος τους και το χρώμα στις άκρες τους και φτιάξε τη διάθεσή σου. Το αξίζεις και με το παραπάνω!