Λένε ότι, «αν κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα θα είσαι πάντα ευτυχισμένος». Αν το κάνεις και με τους φίλους σου, τότε είσαι στον εργασιακό παράδεισο! Έναν τέτοιο «παράδεισο» δημιουργήσαμε με την Αθηνά όταν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το WomensLife και σε αυτό το ταξίδι, παίρνουμε μαζί και τους φίλους μας! Γιατί οι φιλίες μπορούν να εξελιχθούν στις καλύτερες επαγγελματικές συνεργασίες.

Τη Χρυσάνθη Κοσμάτου τη γνώρισα πριν από 9 περίπου χρόνια όταν διαπίστωσα ότι την ήξερα … πολλά περισσότερα. Είναι η απόδειξη, ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός!
Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ένας αγαπημένος συνάδελφος σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Καστοριά, πίνοντας καφέ, μου αποκάλυψε ότι παντρεύεται τη Χρυσάνθη του.
Ήταν η ίδια Χρυσάνθη που γνώρισα επίσημα γύρω στο 2012 ένα απόγευμα στη Γλυφάδα.

Σήμερα είναι μια καταξιωμένη fashion editor και δημιουργός του Think Feel Discover και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις ιδέες μας, την θετική μας ενέργεια και την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και να περάσουμε καλά δουλεύοντας!!!

Η αρχή γίνεται αυτή την Παρασκευή 9 Απριλίου όπου το Think Feel Discover συναντά το WomensLife σ’ ένα live στο Instagram στις 7.00 το απόγευμα, όπου θα μιλήσουμε φυσικά για μόδα και jeans.

Λίγα λόγια από τη Χρυσάνθη

Οι άνθρωποι βρίσκουμε διάφορους τρόπους να αποτυπώσουμε αυτό που λέγεται ζωή. Για μένα αυτό το ταξίδι έχει να κάνει πάντα με μία λέξη: Τη φιλία!
Στον χώρο της μόδας, η εμπειρία μου έχει δείξει ότι οι δημιουργικοί άνθρωποι όταν μοιραζόμαστε το μοναδικό συναίσθημα της φιλίας, τότε τα πιο ενδιαφέροντα και αξέχαστα ταξίδια ξεκινούν.
Σήμερα, γράφοντας αυτές τις λέξεις, ένα νέο ταξίδι ξεκινά με τη Γιούλα και την Αθηνά. Ίσως γιατί μέσα από τη φιλία μας ανυπομονώ να σκεφτώ, να νιώσω και να δημιουργήσω νέες εικόνες για τη ζωή μου.

Οι φίλοι που έρχονται στη ζωή έχουν πάντα κάτι κοινό: χιούμορ, θετική ενέργεια και δημιουργικότητα.
Γνώρισα τη Γιούλα αρκετά χρόνια πριν ως δημοσιογράφο. Το χαμόγελό της ήταν το πρώτο που με κέρδισε. Χρόνια αργότερα η συνάντησή μας σε μια πισίνα του πόλο με έκανε να νιώσω ότι μια νέα φιλία μου κλείνει το μάτι.
Η Αθηνά ήρθε στη ζωή μου ένα χρόνο πριν αναπάντεχα σε μια επαγγελματική συνάντηση με τη Γιούλα. Θα την ονομάσω «ήρεμη δύναμη» .

Σήμερα αυτό που έχω να πω και στις δύο είναι ότι «οι φιλίες είναι αυτές που ανοίγουν νέους δρόμους στην επαγγελματική και προσωπική ζωή μας». Ίσως γιατί για μένα η μόδα είναι ο τρόπος που ζω. Σας ευχαριστώ και τις δύο σας! Είστε μοναδικές!

Ξεκινάμε λοιπόν! Ακολούθησε μας σ’ αυτό το ταξίδι και μην ξεχνάς…
Think, feel, discover the WomensLife! Είναι άλλωστε τόσο συναρπαστική η ζωή των γυναικών.