Μια πολύ ωραία εναλλακτική για τους λάτρεις του cheesecake! Πιο υγιεινή και απολαυστική εκδοχή του! Τέλειο συνοδευτικό για όλες τις ώρες!
Ακολουθούμε τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Steps
1

Άλεσμα μπισκότων, φιστικιών και στέβιας

Πρώτα αλέθουμε τα μπισκότα με τα φιστίκια και τη στέβια.

2

Ανακάτεμα με βούτυρο

Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα στρώνουμε σε μία φόρμα δαχτυλίδι 23 εκατοστών.

3

Πάγωμα φόρμας

10 λεπτά

Παγώνουμε τη φόρμα με την βάση για 10 λεπτά.

4

Χτύπημα κρέμας γάλακτος

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.

5

Προσθήκη μελιού, γιαουρτιού και ξύσμα λεμονιού

Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

6

Ετοιμασία ζελατίνας

Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνας για 10 λεπτά σε κρύο νερό. Έπειτα τα στύβουμε και τα διαλύουμε σε 2 κουταλιές της σούπας βραστό νερό.

7

Προσθήκη ζελατίνας στο μείγμα

Ρίχνουμε τη διαλυμένη ζελατίνα στο παραπάνω μείγμα, ανακατεύοντας, να πάει παντού.

8

Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο

Προσθέτουμε το αφράτο μείγμα γιαουρτιού στο μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.

9

Γαρνίρισμα & σερβίρισμα

Γαρνίρουμε με σάλτσα φρούτων (κατά προτίμηση φράουλες) ή με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη και είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα!

The Author
Published by
WomensLife
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart