Τώρα που άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία, το παγωτό είναι μια πολύ ωραία λύση για ένα σπιτικό γλυκό! Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και είναι μια σίγουρη επιτυχία! Η σημερινή μας πρόταση παγωτό σοκολάτας, με κομματάκια μπανάνας!
Ακολουθούμε τη συνταγή του Τάσου Αντωνίου.

Steps
1

Λιώσιμο κουβερτούρας

Σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων λιώνουμε την κουβερτούρα.
2

Προσθήκη κουβερτούρας, ζαχαρούχο γάλα, κακάο

Στη συνέχεια την αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα και το κακάο, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 15 λεπτά στο ψυγείο.

3

Χτύπημα κρέμας γάλακτος στο μίξερ

Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές.
4

Προσθήκη μείγμα σοκολάτας με μαρίζ

Προσθέτουμε το κρύο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε με μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

5

Τοποθέτηση μείγματος στην κατάψυξη

Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων που κλείνει αεροστεγώς. Παγώνουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες.

6

Σερβίρισμα

Κόβουμε τις μπανάνες σε μικρά κομματάκια και μετά σερβίρουμε το παγωτό σοκολάτα σε μπάλες.

The Author
Published by
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart