Πρώτη Δεκεμβρίου σήμερα και είπαμε να κάνουμε μια διαφορετική συνταγή, ιδανική για όλη την οικογένεια. Αυτή η συνταγή συνδυάζει το χοιρινό με λαχανικά εποχής και το άρωμα του πορτοκαλιού, προσφέροντας ένα πιάτο γεμάτο γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Steps
1

Σοτάρισμα υλικών

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να γίνουν διάφανα.

2

Προσθήκη χοιρινού

Προσθέτουμε το χοιρινό και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

3

Προσθήκη καρότων

Προσθέτουμε τα καρότα και την πιπεριά και ανακατεύουμε καλά.

4

Προσθήκη χυμού πορτοκαλιού και σιγοβράσιμο

Ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το χοιρινό και να δέσει η σάλτσα.

5

Σερβίρισμα

Το σερβίρουμε ζεστό, γαρνιρισμένο με φρέσκο μαϊντανό και συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες.

The Author
Published by
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart