Καλό Πάσχα! Χριστός Ανέστη! Στολισμένα τραπέζια παντού σήμερα και το κυρίως πιάτο της ημέρας σίγουρα θα περιλαμβάνει και λίγο αρνί. Ακόμα για αν δεν είσαι λάτρης του αρνιού, σου έχουμε μια συνταγή για τα πιο νόστιμα παϊδάκια που δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς.

Steps
1

Ανακάτεμα υλικών

Ξεκινάμε ανακατεύοντας σ’ ένα μεγάλο ταψί τα παϊδάκια με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το πιπέρι, το αλάτι και τον χυμό λεμονιού.

2

Μαρινάρισμα

30 λεπτά

Μετά αφήνουμε τα παϊδάκια για 30 λεπτά να μαριναριστούν, εκτός ψυγείου.

3

Ψήσιμο

Τώρα τα παϊδάκια μας είναι έτοιμα για ψήσιμο. Τα βάζουμε στη σχάρα και τα ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά. Μετά τα γυρνάμε πλευρά και ψήνουμε για άλλο τόσο διάστημα και τα αποσύρουμε από τη φωτιά.

4

Σερβίρισμα

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου μπορείς να συνοδέψεις τα παϊδάκια με μια ωραία σαλάτα, με τζατζίκι, με πατάτες τηγανητές ή με ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου σήμερα. Και φυσικά μπορείς να ψήσεις λίγο το ψωμάκι σου για να του δώσεις μια διαφορετική γεύση, βάζοντας και λίγο λάδι και ρίγανη σε κάθε φέτα.

Τσούγκρισμα αυγών, νόστιμο φαγητό και μια καλή παρέα η καλύτερη σύνθεση της ημέρας!

The Author
Published by
WomensLife
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart