Είναι ωραίο να βάζεις στόχους για την καινούργια χρονιά, να σκέφτεσαι τι θες να πετύχεις και τι να αλλάξεις στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Όμως, ακόμα καλύτερο είναι να πραγματοποιείς τους στόχους σου και να τους κάνεις πράξη!

Η αυτοβελτίωση είναι από τα θέματα που πιστεύουμε πολύ και θα ασχοληθούμε στο WomensLife.gr, καθώς από αυτό ξεκινούν όλα. Μέσα από τις σελίδες μας, μπορείς να βρεις πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα σεμινάρια και courses στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για θέματα επιχειρηματικότητας, αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας. Άλλωστε κι εμείς ψάχνουμε, δοκιμάζουμε και παρακολουθούμε αρκετά από αυτά και θα διαλέξουμε τα καλύτερα για να σου προτείνουμε!

Ένα ενδιαφέρον training είναι το «Accelerated Success Formula» (Μία Γρήγορη Φόρμουλα Επιτυχίας) από τον guru των σεμιναρίων αυτοβελτίωσης Dean Graziosi! Ένα διήμερο σεμινάριο εντελώς δωρεάν, για μια δυναμική αρχή του καινούργιου έτους.

Αν θέλεις να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να να μάθεις να αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ακόμα και σ’ αυτούς του δύσκολους καιρούς, το σεμινάριο αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Γιατί ευκαιρίες δίνονται πάντα, αρκεί να είσαι ευέλικτη και δεκτική στις αλλαγές.

Το training θα πραγματοποιηθεί στις 5 & 6 Ιανουαρίου 2021, εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και με την αίτηση εγγραφής μπορείς να βρεις στο asfLive.com.

Μέσα σ’ αυτές τις δύο μέρες θα μάθεις:

  • πώς να αλλάξεις το σκεπτικό σου και τον τρόπο να χτίσεις τα θεμέλια για την επιτυχία σου!
  • τα 7 βήματα για να σχεδιάσεις το μέλλον σου σ’ έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς!
  • πώς να κάνεις πράξη και να εφαρμόσεις τα σχέδια σου υπερνικώντας τους φόβους και τις ανασφάλειες σου και
  • πώς να έχει διάρκεια η επιτυχία σου (ό,τι σημαίνει για σένα επιτυχία)!

O Dean Grasiozi είναι από τους πιο γνωστούς Αμερικανούς συγγραφείς, επιχειρηματίας και επενδυτής. Έχει ιδρύσει πάνω από 13 εταιρείες που έχουν αλλάξει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αφιερωθεί σ’ όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν και να εξελιχθούν, τους αυτοδίδακτους!

Αν πιστεύεις ότι θέλεις και εσύ να αλλάξεις τη ζωή σου και να κερδίσεις και πάλι τον έλεγχο της μπορείς, αρκεί να το πιστέψεις . Κάνε την εγγραφή σου και μάθε τον τρόπο!