Το καλοκαίρι, η ζέστη, ο αέρας και η αλμύρα της θάλασσας αφυδατώνουν τα μαλλιά και συχνά τα καταστρέφουν αναγκάζοντάς σε συχνά να καταφεύγεις στον κομμωτή για μια ολική αναδόμηση που μπορεί να στοιχίσει ακριβά…

Η διατήρηση της καλής υγείας και λάμψης των μαλλιών σου και το καλοκαίρι είναι μια εύκολη πλέον υπόθεση που περικλείεται σε 5 σημαντικά σημεία.

Ξέχνα το μπιστολάκι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και μια καλή ευκαιρία για να αναπνεύσουν τα μαλλιά σoυ από το καθημερινό μπιστολάκι και την ισιωτική.

Άσε τα μαλλιά σου φυσικά να στεγνώσουν μόνα τους και θα δεις σε λίγες ημέρες ότι θα επανέλθουν και θα ανακτήσουν την πρότερη εικόνα τους πολύ σύντομα.

Αντηλιακό και στα μαλλιά

Όπως το δέρμα σου έτσι και τα μαλλιά χρειάζονται δείκτη προστασίας απέναντι στις ακτίνες του ήλιου που θα τα προστατεύσει και δεν θα τα αφήσει να αφυδατωθούν.

Μια μικρή βόλτα στα καταστήματα καλλυντικών θα ανακαλύψεις αυτό που ταιριάζει στον δικό σου τύπο μαλλιών και είναι ιδανικό για τις δικές σου ανάγκες.

Μάσκα ενυδάτωσης

Προτίμησε για το καλοκαίρι προϊόντα όπως σαμπουάν που δεν έχουν βαριά συστατικά και δεν αφήνουν υπολείμματα σαπουνιού και μάσκες αντί για conditioner για μεγαλύτερη προστασία και λάμψη.

Φυσικά οι μάσκες εφαρμόζονται μια με δύο φορές την εβδομάδα και για καλύτερα αποτελέσματα επέλεξε μια μάσκα που παρέχει πλούσια ενυδάτωση.

Μαντίλια και μπαντάνες πάντα στη μόδα

Εκτός από το ζεστό ήλιο και ο δυνατός αέρας, ιδίως εάν κάνεις διακοπές στα υπέροχα νησιά, ξεραίνουν και σπάνε την τρίχα.

Τα μαντήλια, που παραπέμπουν σε παλαιότερες εποχές του ’60 και του ’70 όπου οι ντίβες του Χόλυγουντ επέλεγαν για τις εμφανίσεις τους, θα προστατέψουν τα μαλλιά σου με στυλ.

Αντίστοιχα και οι μπαντάνες, εάν προτιμάς ένα πιο μπόχο, νεανικό και κάσουαλ στυλ.

Μικρά αλλά καθοριστικά tips που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την υγρασία και τη λάμψη στα μαλλιά σου, με την ανανέωση του χρώματος να είναι η μόνη παρέμβαση που θα χρειαστείς τον Σεπτέμβριο.