Η προάσπιση της υγείας μας περνά μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος. Όσο πιο καθαρό και «πράσινο» είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε τόσο καλύτερη θα είναι η υγεία, η ζωή και η ευημερία όλων.
Τα τελευταία χρόνια, αυτή η φιλοσοφία εξαπλώνεται παντού. Στη διατροφή, με τα βιολογικά προϊόντα και φυσικά στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς η οποία για δεκαετίες είχε εμπλακεί σε σκάνδαλα μόλυνσης του πλανήτη σε τριτοκοσμικές χώρες, κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια αδιαφορώντας για την καταστροφή που προκαλούσε.

Σήμερα, ένα τεράστιο κίνημα, το Green Beauty, καλεί όλους μας να στραφούμε στη χρήση προϊόντων που δεν περιέχουν χημικές ή ζωικές ουσίες και να επιλέξουμε μια πιο φυσική φροντίδα περιποίησης προστατεύοντας την υγεία και το περιβάλλον. Προϊόντα που δεν περιέχουν τοξικές ουσίες που συνδέονται με διαταραχές ορμονών, καρκίνο και πολλές δερματικές παθήσεις αλλά και δεν ευθύνονται για την αποψίλωση του πλανήτη καταστρέφοντας τους φυσικούς πόρους του.

Το κίνημα της «πράσινης ομορφιάς» έχει αναγκάσει τις εταιρείες καλλυντικών να αναζητήσουν κι εκείνες νέα φυτικά, βιώσιμα και πιο αγνά συστατικά για τα προϊόντα τους, ώστε να είναι πιο ασφαλή για τους καταναλωτές.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πρότυπο περιβάλλον ομορφιάς το οποίο θα προφυλάσσει τους φυσικούς πόρους και θα χρησιμοποιεί με σύνεση τους θησαυρούς της φύσης όπως τα βότανα, τα λουλούδια και τα φυτά.

Το Green Beauty είναι ένα νέος τρόπος ζωής, μια συνειδητή επιλογή για την αποφυγή προϊόντων που αποδεικνύονται επιβλαβή για την υγεία των ανθρώπων και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.
Αναζήτησε αυτά τα προϊόντα, προτίμησε τα και βοήθησε κι εσύ στην προστασία της ζωής όλων.