Μαύροι κύκλοι, κόκκινα στίγματα, πανάδες, ρυτίδες και όποιες άλλες ατέλειες μπορεί να εμφανιστούν στο δέρμα σου μπορούν να καλυφθούν με το κατάλληλο χρώμα του κονσίλερ. Ένα λεπτόρρευστο κονσίλερ στο σωστό χρωματικό τόνο, μπορεί να σε βοηθήσει να καλύψεις αποτελεσματικά τις μικροατέλειες.
Επέλεξε ανάμεσα στο μοβ, το πράσινο, το κίτρινο, το ροζ ή το άσπρο ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ για να δώσεις λάμψη κάτω από τα μάτια το άσπρο κονσίλερ είναι το καλύτερο.

Πράσινο κονσίλερ

Το πράσινο κονσίλερ είναι ιδανικό για να καλύπτει τις κοκκινίλες που προκαλούνται από ερεθισμούς ή ακμή σε ολόκληρο το πρόσωπο. Είναι η κατάλληλη απόχρωση εάν αντιμετωπίζεις δερματικά προβλήματα και το δέρμα σου καίγεται από τον ήλιο το καλοκαίρι.

Είναι ιδανικό για τους μαύρους κύκλους κάτω από το μάτι γιατί εξουδετερώνει τους μπλε τόνους. Είναι η μόνη απόχρωση, κι όχι το λευκό ή ροζ κονσίλερ, για τους μαύρους κύκλους ενώ όλα τα άλλα θα τους τονίσουν περισσότερο.

Μοβ κονσίλερ

Το ανοιχτό μοβ της λεβάντας φωτίζει την άτονη, κίτρινη και θαμπή επιδερμίδα. Εάν το δέρμα σου έχει μια τέτοια θαμπή απόχρωση, χρησιμοποίησε το κονσίλερ κάτω από τη βάση σου (Foundation) για να ζωντανέψει το χρώμα του προσώπου σου συνολικά.

xroma-concealer-idaniko-gia-sena

Κίτρινο κονσίλερ

Αυτή απόχρωση στο κονσίλερ είναι ιδανική για να καλύπτει δερματικές ατέλειες, όπως μώλωπες και ουλές αλλά και έντονες φλέβες όπου είναι πιο αισθητές. Είναι επίσης ιδανική βάση για τη σκιά ματιών στο πάνω βλέφαρο. Είναι ιδανικό και στην κάλυψη των πανάδων.

Ροζ/ροδακινί κονσίλερ

Οι ζεστές αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί θα δώσουν φως στα μάτια σου και θα τα δείχνουν πιο ξεκούραστα.

Λευκό κονσίλερ

Το λευκό δίνει λάμψη και φωτίζει τα σημεία που το χρησιμοποιείς, όπως στην εσωτερική καμπύλη του φρυδιού, στις εσωτερικές γωνίες του ματιού, στα ζυγωματικά, στη μύτη και όπου θέλεις να δώσεις λάμψη.
Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή, ωστόσο εάν είναι πολύ έντονο στην επιδερμίδα σου μπορείς είτε να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για σένα ή να το «σβήσεις» λίγο με το foundation σου.

Βρες το κονσίλερ που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου και δοκίμασέ το!