Ενα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που μπορείς να παρακολουθήσεις σήμερα, είναι για το πώς μπορείς να εξελιχθείς, ακόμα και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς! Στο womenslife.gr παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται και σου προτείνουμε τα καλύτερα!

Αν έχεις χρόνο, συνδέσου σήμερα στις 16:00, για ένα δωρεάν webinar από το Women in Global Health της Νορβηγίας για να μάθεις στρατηγικές και ιδέες για να μπορέσεις να είσαι δημιουργική και να αλλάξεις ή να εξελίξεις την καριέρα σου ακόμα και σε περίοδο lockdown.

Οι χώρες της Σκανδιναβίας θεωρούνται πρωτοπόρες στο θέμα της γυναικείας επιχειρηματικότητας και μπορούμε να μάθουμε χρήσιμες συμβουλές απ’ αυτές!

Οι γυναίκες σ’ όλον τον κόσμο έχουν τη διπλή ευθύνη του σπιτιού και της εργασίας τους. Στην τωρινή παγκόσμια πανδημία όλο και περισσότερες γυναίκες μένουν σπίτι και επιμερίζονται τις ευθύνες των παιδιών και της οικογένειας. Η εργασιακή ισορροπία καθώς και οι εργασιακές σχέσεις έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα και συνεχίζουν να αλλάζουν. Γι’ αυτό πρέπει να εφοδιαστούμε με τεχνικές και τρόπους εξέλιξης!

Όλες μας χρειαζόμαστε ένα boost για να μπορέσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη ζωή μας! Καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται και να τολμάμε για το καλύτερο! Θα είμαστε κι εμείς εκεί. Τα λέμε online!