Σε μια δύσκολη εποχή, που παντού γύρω μας κυριαρχεί η βία και η αρρωστημένη διαστροφή, επιλέξαμε στο WomensLife να κάνουμε πρεμιέρα στα podcasts αυτού του χειμώνα, με κάτι πιο αισιόδοξο.

Όχι γιατί κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα, αλλά γιατί κι εμείς οι ίδιες, ως γυναίκες, μητέρες και σύντροφοι, αδυνατούμε να διαχειριστούμε όλη αυτήν τη δυστυχία που κρύβεται στις ψυχές των ανθρώπων και εκφράζεται με την χειρότερη μορφή βίας, με θύματα γυναίκες και μικρά παιδιά.

Σ’ αυτό το podcast λοιπόν, μιλάμε για σχέσεις, επιλογές και ανθρώπους που βάζουμε στη ζωή μας.

Πώς τους επιλέγουμε και γιατί επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας; Γιατί βγαίνοντας από μια σχέση που μας πλήγωσε, επιλέγουμε την ίδια προσωπικότητα ανθρώπων και στην επόμενη;

Η ψυχοθεραπεύτρια Αναστασία Τσελεκίδου, στενή συνεργάτης για πάνω από μια δεκαετία, του αγαπημένου και διεθνώς αναγνωρισμένου ψυχολόγου και ψυχιάτρου Ματθαίου Γιωσαφάτ,  συνομιλεί μαζί μας για τις βαθιά ξεχασμένες πτυχές του μυαλού και της ψυχής που προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους.

Ποιος επιλέγει λοιπόν τους ανθρώπους που βάζουμε στη ζωή μας; Εμείς ή τα βιώματά μας; Ισχύει αυτό που συνηθίζουμε να λέμε ότι «ψάχνουμε στους συντρόφους μας τον πατέρα και την μητέρα μας;»

Οι απαντήσεις, θα σ’ εκπλήξουν…

Αναστασία Τσελεκίδου, MSc, Ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9848599, 6948726747