Ο χώρος της μόδας κρύβει πάντα μια μαγεία. Φώτα, λάμψη, ντεφιλέ, ομορφιά, δημιουργικότητα, είναι ένας κόσμος διαφορετικός, που τρέχει σε άλλους ρυθμούς. Σε αυτό το podcast, μιλάμε για όλα αυτά με φόντο το Λονδίνο, που έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις πόλεις της μόδας, μετά το Παρίσι, το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.

Η πόλη φοράει στις 12 – 14 Ιουνίου τις πιο extreme εμφανίσεις της και καλωσορίζει την Εβδομάδα Μόδας για την γυναικεία και ανδρική συλλογή. Μια γιορτή, που συγκεντρώνει τους γκουρού της μόδας και παρουσιάζονται οι δημιουργίες γνωστών αλλά και νέων σχεδιαστών.

Η Χρυσάνθη Κοσμάτου, Fashion Editor του Think Feel Discover αλλά και σχεδιάστρια η ίδια στα πρώτα της βήματα, μας ξεναγεί στα άδυτα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και μας αποκαλύπτει την τάση για το φετινό καλοκαίρι, που έχει πολύ χρώμα και φαντασία.

Μια απολαυστική κοριτσίστικη συζήτηση που είναι μόνο η αρχή, καθώς το WomensLife και το Think Feel Discover «παίζουν» με τη μόδα μέσα στον Ιούνιο και φωτογραφίζονται σ’ ένα street photography με φόντο την Ακρόπολη που θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Τα καλύτερα έρχονται…