Μια κρύα Κυριακή του χειμώνα και μια χορταστική κρεατόσουπα με λαχανικά θα σε ζεστάνει και θα σου ανοίξει την όρεξη! Μια νόστιμη συνταγή της Ντίνας Νικολάου που θα σε κάνει να αγαπήσεις τις σούπες…

Steps
1

Προετοιμασία του κρέατος

40 λεπτά

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 2 λίτρα νερό και ρίχνουμε το κρέας και τα κόκκαλα. Όταν το νερό πάρει βράση, αρχίζουμε να ξαφρίζουμε τον αφρό που σχηματίζεται στην επιφάνεια του νερού για όση ώρα χρειαστεί μέχρι να σταματήσει. Αφήνουμε το κρέας να βράσει για 40 λεπτά.

2

Προσθήκη υλικών

30 λεπτά

Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα λαχανικά, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 30 λεπτά.

3

Προσθήκη του κουσκουσάκι

10 λεπτά

Προσθέτουμε το κουσκουσάκι, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 10 λεπτά ακόμα.

4

Σερβίρισμα

Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα.

The Author
Published by
Avatar
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart