Μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή για ένα δροσερό παγωτάκι. Ιδανική λιχουδιά για αυτές τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Steps
1

Τοποθέτηση μπισκότων στο ταψί

Σ’ ένα ταψί 20×30 εκατοστά βάζουμε μεμβράνη σε όλη την επιφάνεια του ταψιού και μετά βάζουμε τα μπισκότα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού και το αφήνουμε στην άκρη.

2

Προετοιμασία κουβερτούρας

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα έτσι ώστε να μην έχει χοντρά κομμάτια.

3

Τοποθέτηση υλικών στο μπολ

Σ’ ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και χτυπάμε με το μίξερ.

4

Προσθήκη κουβερτούρας

Προσθέτουμε την θρυμματισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά.

5

Τοποθέτηση μείγματος στα μπισκότα

Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και το στρώνουμε να ναι ομοιόμορφο παντού. Βάζουμε κατά την ίδια φορά τα υπόλοιπα μπισκότα έτσι ώστε να καλύψουν όλη την επιφάνεια.

6

Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη

Κλείνουμε την μεμβράνη και βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.

7

Σερβίρισμα

Κόβουμε τα παγωτά σάντουιτς και είναι έτοιμα για απόλαυση.

The Author
Published by
WomensLife
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart