Καλοκαιράκι και πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι καμιά αλλαγή στα μαλλιά σου, έτσι για να σου αλλάξει λίγο η διάθεση και να δεις μια μικρή αλλαγή πάνω σου. Αν δεν θέλεις να κάνεις καμία τολμηρή αλλαγή, όπως το καρέ ή κάτι ανάλογο, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις στα μαλλιά σου λίγες αφέλειες.

Ανεξαρτήτως αν έχεις κοντά ή μακριά μαλλιά, οι αφέλειες ταιριάζουν σε σχεδόν όλα τα κουρέματα. Επίσης, είναι κάτι πολύ εύκολο, καθώς αν δεις ότι δεν σου αρέσει μπορείς απλά να αφήσεις τα μαλλιά να ξαναμακρίνουν.

afeleies-gia-ena-analafro-kalokairino-louk-2

Προσοχή μόνο με τις αφέλειες, καθώς χρειάζεται να πας σ’ ένα κομμωτήριο για να πετύχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα. Μην προσπαθήσεις να το δοκιμάσεις μόνη σου στο μπάνιο, καθώς το αποτέλεσμα το πιο πιθανόν είναι, να απέχει αρκετά από αυτό που φανταζόσουν.

Αν τυχόν έχεις και κανένα πιτσιρικάκι παρέα, που μπορεί να ζηλέψει, την προσοχή και τη φροντίδα, μπορείς να δοκιμάσεις να της κάνεις επίσης αφέλειες. Για να μοιάζετε, μαμά και κόρη. Όπως με τα ρούχα, έτσι και με τα μαλλιά, μπορείς να παίξεις λίγο και να νιώσεις κι εσύ για λίγο και πάλι παιδί.

afeleies-gia-ena-analafro-kalokairino-louk-3

Ωραία τα μακριά μαλλιά, αλλά τώρα το καλοκαίρι, με τα μπάνια και τη ζέστη, το λίγο πιο κοντό κούρεμα, βοηθάει σε πολλές καταστάσεις. Άσε που δίνεις την ευκαιρία και στα μαλλιά σου να δυναμώσουν λιγάκι.

Μικρές κι εύκολες αλλαγές που μπορεί να σου τονώσουν λιγάκι το ηθικό και την ψυχολογία σου!