Θέλεις να φτιάξεις ένα μεζεδάκι για το κυριακάτικο τραπέζι σου; Σου προτείνουμε χοιρινή τηγανιά με πιπεριές για ένα λίγο πιο πικάντικο μεζέ!
Ακολουθούμε τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Steps
1

Σοτάρουμε το κρέας

Αρχικά σοτάρουμε το κρέας στο ελαιόλαδο για 5 -6 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.

2

Σοτάρουμε τις πιπεριές

Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 – 4 λεπτά.

3

Προσθέτουμε το τσίπουρο

Σβήνουμε το μείγμα με το τσίπουρο.

4

Προσθέτουμε πάπρικα και μουστάρδα

Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε. Αραιώνουμε τη μουστάρδα σε 1 φλυτζάνι νερό και περιχύνουμε την τηγανιά.

5

Προσθέτουμε το κρασί και τη ρίγανη

Προσθέτουμε το κρασί και τη ρίγανη, όταν το κρέας πιει όλα τα υγρά του και μείνει με το λάδι του, και σιγοβράζουμε για 6 -7 λεπτά ακόμη, ώσπου να μείνει η τηγανιά μόνο με το λάδι της.

6

Σερβίρισμα

Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγες πατατούλες και μικρά ντοματίνια και ο μεζές μας είναι έτοιμος για σερβίρισμα!

The Author
Published by
WomensLife
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart