Γιορτινή μέρα κι ένα απαραίτητο συνοδευτικό για σήμερα είναι η ταραμοσαλάτα. Ταιριάζει υπέροχα με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά και θα εμπλουτίσει το μεσημεριανό σου τραπέζι. Πολύ γρήγορα και εύκολα θα έχεις ένα γευστικό συνοδευτικό για το γεύμα σου. Δοκίμασέ το!

Steps
1

Ανακάτεμα ταραμά, με λεμόνι και κρεμμύδι

Βάζουμε τον ταραμά με το μισό χυμό λεμονιού και το κρεμμύδι στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να πολτοποιηθεί ο ταραμάς.

2

Προσθήκη πατάτας

Προσθέτουμε την πατάτα και χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί. Προσθέτετε όσο λάδι χρειάζεται λίγο λίγο εναλλάξ με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, ενώ χτυπάτε το μίγμα συνεχώς μέχρι να πήξει καλά.

3

Σερβίρισμα

Σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα σε μπολ και τη γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φέτες ελιά ή ντομάτα.

The Author
Published by
WomensLife
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart