Νόστιμο και υγιεινό πιάτο με λιγκουίνι λαχανικών και χούμους, ιδανικό για τις νηστίσιμες μέρες! Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή, ιδιαίτερη βολική όταν δεν θες να διαθέσεις και πολύ χρόνο στο μαγείρεμα. Ακολουθούμε τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Steps
1

Πλύσιμο λιγκουίνι

Πλένουμε τα λαχανικά για τα λιγκουίνι και τα στραγγίζουμε.

2

Κόψιμο λαχανικών

Κόβουμε όλα τα λαχανικά στο μαντολίνο σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια.

3

Σοτάρισμα λαχανικών

2 - 3 λεπτά

Σε καυτό αντικολλητικό σκεύος, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Αλατίζουμε και ανακατεύουμε να πέσει όγκος των λαχανικών και να μοιάζουν με ζυμαρικά.

4

Προσθήκη χούμους

Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το χούμους.

5

Σερβίρισμα

Ανακατεύουμε και ισομοιράζουμε σε πιάτα τα λιγκουίνι λαχανικών με χούμους. Πασπαλίζουμε τα λιγκουίνι λαχανικών με ξηρούς καρπούς.

The Author
Published by
WomensLife
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart