Παγωμένη λεμονάδα, ένα ωραίο σπιτικό καλοκαιρινό ρόφημα
Ενα ρόφημα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, η λεμονάδα! Κλασσική κι αξεπέραστη επιλογή για κάτι εύκολο, γρήγορο και δροσερό, χωρίς πολλές θερμίδες! Μπορείς να την ετοιμάσεις, να την βάλεις σε μία κανάτα στο ψυγείο σου και θα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!
Η συνταγή που ακολουθεί είναι του Γιώργου Τσούλη.
Steps
1 |
Σούρωμα χυμού |
Σουρώνουμε τον φυσικό χυμό λεμονιού. |
|
2 |
Ανακάτεμα χυμού στο μούλτι |
Ρίχνουμε τον φυσικό χυμό λεμονιού στο μούλτι. |
|
3 |
Προσθήκη ζάχαρης |
Προσθέτουμε ζάχαρη σε ποσότητα ανάλογη με το πόσο ξυνή θέλουμε να βγει η λεμονάδα μας και ανακατεύουμε στο μούλτι.
|
|
4 |
Σερβίρισμα |
Προσθέτουμε νερό και δυόσμο, για το σερβίρισμα. |
Read more