Δοκιμάσαμε αυτές τις μέρες κάτι λαχταριστά και πεντανόστιμα mini burgers, σερβιρισμένα ως ορεκτικό και θέλαμε να τη μοιραστούμε μαζί σου τη συνταγή! Πολύ εύκολη λύση για ένα γρήγορο σνακ!

Steps
1

Προετοιμασία υλικών

Αδειάζουμε σ’ ένα μπολ τον κιμά, το ψωμί του τοστ, το κρεμμύδι, το cheddar, το αλάτι, το πιπέρι και ζυμώνουμε όλα μαζί.

2

Ετοιμασία μπιφτεκιών

Πλάθουμε 10 μπιφτέκια σε ίδιο μέγεθος και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, το αφήνουμε να ζεσταθεί ελαφρώς, ρίχνουμε λίγο λάδι, ψήνουμε τα μπιφτέκια κι από τις 2 πλευρές και τα τοποθετούμε σ’ ένα πιάτο.
3

Ψήσιμο ψωμιού

Ψήνουμε τα ψωμάκια και τα τοποθετούμε και σ’ ένα πιάτο.
4

Δημιουργία mini burger

Παίρνουμε το κάτω μέρος του ψωμιού, τοποθετούμε τη ντομάτα, το μπιφτέκι, το μαρούλι iceberg και αλείφουμε από πάνω με κέτσαπ.

5

Ετοιμασία και σερβίρισμα

Καπακώνουμε με το ψωμάκι, κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα 10 ψωμάκια και σερβίρουμε.

The Author
Published by
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart