Αυτή η ζεστή, βελουτέ σούπα με γλυκοπατάτα και καρότο είναι ιδανική για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, προσφέροντας θρεπτικά συστατικά και μια αίσθηση απόλυτης θαλπωρής. Είναι εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της, φέρνοντας τη ζεστασιά κατευθείαν στο πιάτο σου!

Steps
1

Σοτάρισμα κρεμμυδιού και σκόρδου

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να γίνουν διάφανα.

2

Προσθήκη γλυκοπατάτας

Προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες και τα καρότα κομμένα σε κύβους και ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών.

3

Σιγοβράσιμο

Αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

4

Πέρασμα από μπλέντερ

Περνάμε τη σούπα από μπλέντερ για βελούδινη υφή και την ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.

5

Προσθήκη υπόλοιπων υλικών

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και την κρέμα γάλακτος ή γάλα καρύδας.

6

Σερβίρισμα

Σερβίρεται ζεστή με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο πράσο.

The Author
Published by
WomensLife
Read more
Instagram Pinterest Facebook
×
Cart